Stolarija Metal-mont
PVC stolarija

   PVC stolarija zadovoljava visoke zahteve i čini život lakšim po pitanju malih stvari. Kvalitetni profili nikada ne moraju da se kasnije premaziju bojom i imaju veoma glatku površinu, što Vama olakšava njihovo čišćenje. Obimni program poseduje odgovarajuće rešenje za svaku vrstu arhitekture – od tradicionalnog do modernog stila, od rustikalnog do elegantnog, od trenda do komotnog, a sve pomoću savršeno usklađenih profila i zaptivki.


   Unosimo više boja u Vaš život, PVC stolarija ne mora biti isključivo bele boje. Ona može biti u Vašoj omiljenoj boji ili da ima rustikalni izgled drveta. Bez obzira na šta se odlučite kvalitetni profili u boji jednostavno pričinjavaju zadovoljstvo.


  PVC prozori i vrata na samo da čuvaju dobru klimu u kući već i Vaš novčanik jer izuzetne izolacione osobine osetno smanjuju Vaše troškove grejanja, pa su istovremeno i ekološki. Prozori su veoma trajni i otporni na vremenske uticaje zbog upotrebljenih materijala visokog kvaliteta i kvalitetne obrade, što potvrđuju redovne interne kontrole, kao i sertifikati internacionalnih renomiranih instituta, a i u strandardnoj varijanti imaju visoku zvučnu izolaciju.

  PVC stolarija predstavlja pravi izbor. Odnos performanse cena u odnosu na druge tipove stolarije ubedljivo je na strani PVC stolarije. Metal mont u svom programu proizvodi stolariju u više boja po nemačkom REHAU sistemu. Profili su više komorni (tri do šest komora). Prema želji i meri kupaca proizvodimo PVC:


    • prozori klasični, na kip i klizni,
    • balkonska i sobna vrata,
    • ulazna vrata svih tipova,
    • višekrilni klizni harmonika prozori i vrata po italijanskoj licenci,
    • lučni prozori i vrata,
    • kružni prozori

 
< Prethodno   Sledeće >
Home
Aluminijumska stolarija
PVC stolarija
Galerija slika
Referentna lista
Kontakt